Bemutatkozás

Plasticom Invest Kft.

Társaságunk 2014. év elején kezdte meg tevékenységét, elsősorban polietilén alapú csomagoló eszközök gyártásával foglalkozunk, lelkes csapatunk 17 éves szakmai tapasztalatát ügyfeleink szolgálatába állítva. Fő erősségünk a rugalmasság, ügyfeleink igényeinek gyors és pontos kiszolgálása. De nem csak kiszolgáljuk partnereink igényeit, az innovációra fókuszálva, közösen fejlesztjük velük a holnap csomagolásait.


Munkatársaink és a cégvezetés egyaránt elkötelezettek a technológiai fejlesztés, valamint a környezettudatos munkahely megteremtésében. Kiemelt fontosságú számunkra ökológiai lábnyomunk mérséklése.

Termékeink egy részét újra feldolgozott alapanyagból un. re-granulátumból állítjuk elő, ezzel is törekedve környezetünk fokozott védelmére. Jelenleg hat fólia-fúvó extruderrel dolgozunk, melyek gyártó kapacitása meghaladja a havi 200 tonnát.


Komoly hangsúlyt fektetünk minőségi nyomtatott termékek előállítására is. Az ilyen típusú munkák elvégzéséhez rendelkezünk egy 1200 mm széles, hat színes, soros flexo nyomdagéppel.


Konfekcionált termékeinket pedig 5 nagy teljesítményű félautomata konfekcionáló gépen készítjük.

A környezettudatos munkahely divatos kifejezés a XXI. században. Vállalkozásunk munkatársai nem csak beszélnek a környezetvédelemről, hanem hatékonyan tesznek is érte. A szelektív hulladékgyűjtésen túl, termékeink újrafeldolgozott műanyagból készülnek. Ezek a hulladékok nem a környezetbe, hanem feldolgozásra kerülnek, ezáltal hozzájárulnak Földünk védelméhez. Racionalizáltuk energia felhasználásunkat is.


További fejlesztéseink során, nyitottak vagyunk a megújuló energiaforrások mind nagyobb mértékű alkalmazására.

Széchenyi 2020
Fel!