Termékeink

Termékeink

Termékpalettánk kialakításánál, és a gépek beszerzésénél törekedtünk a vásárlói igények lehető legszélesebb körű kielégítésére, melyeket a legkisebb tasakoktól (150 mm hossztól) a raklap méretű zsugorsapkáig (3 000 mm hosszig) gyártunk és forgalmazunk.


Vevőink elégedettsége az egyik legfontosabb szempont számunkra, hiszen mi akkor lehetünk sikeresek, ha az általuk elvárt magas színvonalon szolgáljuk ki őket. Köszönjük az eddigi pozitív visszajelzéseket, mely lehetővé tette az elmúlt évek folyamatos fejlődését.


Kérjük, ossza meg velünk, milyen termék csomagolásában lehetünk segítségére, kattintson ide!

Innováció

A hagyományos termékek gyártása mellett fontos szerepet kap vállalkozásunkban az innováció. Viszonylag rövid pályafutásunk ellenére már rendelkezünk műanyagipari szabadalmi bejelentésekkel, valamint egyedi gépfejlesztésekkel.


Néhány különleges termékünk, - a teljesség igénye nélkül: Speciális zsákok, elsősorban fagyasztott élelmiszerekhez, amelyek megőrzik rugalmasságukat, nem törnek el, még az extra gyors mélyfagyasztás esetén sem.


Egy másik sikeres termékünk, amelyet eredetileg a fűszer-iparnak fejlesztettünk, a levarrható zsák, amely egyedi összetételének köszönhetően a varrás okozta lyukak „behegednek”, így megőrzi aromazáró tulajdonságait.


...és néhány további megoldás, amelyek épp szabadalmi eljárás alatt vannak.

Lépjen kapcsolatba velünk!

A Plasticom Invest Kft. vállalja, Megrendelői részére a magas minőségű, rövid határidős, kisszériás, valamint nagy tételű megrendeléseinek legyártását egyaránt. Lépjen kapcsolatba velünk, hogy megtaláljuk az optimális megoldást az Ön termékének csomagolására.

Kattintson ide!
Széchenyi 2020
Fel!